Egy hely, ahol megalkotjuk önmagunkat.


Miért érdemes megismerkedned

az Öt Elem Rendszerrel?

Számodra mi a fontos az életben?

Az egészség? A kiegyensúlyozottság? A szabadság?

Ezek mind, vagy valami teljesen más?

Elgondolkoztál már ezen egyáltalán?

"Én is kerestem. Sokáig kerestem, küzdöttem, másokkal és magammal is.

A harcművészet egy szerencsés véletlen folytán került az életembe. Sok kung fu irányzatban elmélyedtem, végül a Xing Yi Quan hozta meg azt a tapasztalást, amivel helyre kerültek a dolgok bennem.

És tudod mi a legfőbb, amit megtanultam általa?

 

Az, hogy minden a tudatállapotunk függvénye. Az életed folyását nagyban alakítja az, hogy milyen energiaszinten "üzemelsz".
Az életenergia - kínaiul Qi, ezt sokat fogod még náluk látni/hallani - minősége és mennyisége erősen befolyásolja azt a tudatállapotot, amivel a mindennapjaidat éled."

/Balogh Zsolt - tradicionális Kung Fu és Qi Gong mester/

 
Mit fogok tanulni ezen a kurzuson?

Képzésünkben a taoista Öt Elem filozófiája kapcsolódik össze a Xing Yi Quan által kidolgozott Öt Elem mozgásrendszer technikáival, mely nem csupán rendkívüli módon képes regenerálni tested energiapályáit, hanem segít téged a lelki és szellemi önfejlesztésben is. 

A kurzus során elmélyedhetsz az Öt Elem tanában, megismerkedhetsz a Xing Yi Quan Öt Elem mozgásformájával, a hozzá kapcsolódó Qigong alapokkal és légzéstechnikával.

Ezeknek a technikáknak rendszeres gyakorlásával megvalósíthatod tested, érzelmeid és elméd teljes mértékű együttműködését, így kialakítva egy számodra ideális létállapotot. 
 

Beszéljünk kicsit az Öt Elemről!


Láttad a Bruce Willis-filmet?
Na most azt gyorsan felejtsük is el...
A taoista öt elem nem azonos a nyugati világban általánosan ismert öt elemmel!

Mik ezek az elemek? 


Fém - Víz - Fa - Tűz - Föld

A kínai természetfilozófia szemlélete szerint az univerzumot  folyamatosan mozgásban tartó erő két pólusa (a Jin és a Jang) az anyagi világot - ezen belül az embereket is - öt megtestesülésből építi fel. Ez az öt anyagi megtestesülés egymással szoros kölcsönhatásban áll, önmagában egyik sem tud létezni, és folyamatos változásuk, egymásba alakulásuk hozza létre az általunk érzékelhető jelenségvilágot.

Minden elemhez tartozik egy bizonyos energiaminőség. 
A hagyományos kínai orvoslás szempontjából öt jin pólusú belső szervet, öt jang pólusú belső szervet, különböző érzelmeket, fizikai állapotokat, ezen kívül természeti jelenségeket, a mindennapi élet során használt számos fogalmat, szimbólumot is kapcsolunk hozzájuk. 

Az Öt Elem tanának legfontosabb eleme, hogy összefüggésekben gondolkozik. Minden mindennel összefügg, az egészen apró szerveződésektől a nagy rendszerekig, a tested jól elkülöníthető szerveitől az önvalód egészéig. 

​A Xing Yi Quan ennek megértésében és alkalmazásában tud segíteni neked az Öt Elem mozgásrendszerén keresztül.

A jó hír az, hogy egy kis magadra fordított idővel és figyelemmel te is nagyon sokat tudsz tenni azért, hogy helyreálljon benned az egyensúly. 
 

"És ha én nem vagyok ilyen ultraspirituális?"

Sokan túlmisztifikálják a keleti filozófiákat. A kurzusnak nem célja, hogy egy túláradó és katyvaszos spirituális elméletet adjon át. Az elméleti háttérből annyit fogsz megkapni, amennyi a gyakorlatok helyes végrehajtásához szükséges. 

A Tao alapvetően nem vallás és nem is filoziófia, hanem eredetileg egy olyan szellemi technikai gyűjtemény, ami a gyakorló tudatának kitisztítását és egységes énjének helyreállítását célozza.

A régi időkben kevesen értették meg az taoista Öt Elem tanának valós tartalmát, emiatt gyakran mellőzötté vált. A Xing Yi Quan azonban átvette az elméletét, megalkotta az Öt Elemhez kapcsolódó öt mozgásformát, és ezt használja fel az energiarendszer megszilárdítására, helyreállítására, valamint a test fejlesztésére, megerősítésére egyaránt. Mondhatjuk, hogy a kézzelfogható felől halad az érzékszerveinkkel fel nem fogható irányába.

Tehát neked egyelőre nincsen más dolgod, mint az 5 alapmozdulatot elsajátítani. Ezek rendszeres gyakorlása megtanít téged a külső fizikai mozgás ​és a belső Qi-áramlás összehangolására.

Kiket várunk?

Öt Elem tanfolyamunk kizárólag felnőtt korosztálynak szól.
Harcművészeti alapképzettség nem szükséges, de a tanulást megkönnyíti, ha sportoltál már valamit és rendelkezel némi testtudattal. 
A kurzust kiemelten ajánljuk azoknak is, akik külső harcművészeti stílusokban jártasak, vagy más belső rendszert képviselnek. 

 

EGYSZERI, KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG!

Az Öt Elem rendszert önmagában sehol sem tanítják,
eddig önálló kurzusként nálunk sem volt elérhető.


Iskolánk történetében új fejezet nyílik saját termünk megnyitásával, ennek örömére most, egyszeri alkalommal hirdetjük meg a
3 hónapos Öt Elem tanfolyamot.


A későbbiekben nem tervezzük ilyen jellegű kurzus indítását!

 

 
Kurzus időtartama

2017. április 4. - június 29. (3 hónap)

Kedd-Csütörtök: 18:00-19:50

 
Kurzus helyszíne

Magyar Xing Yi Quan Iskola

1063 Budapest, Szinyei Merse utca 11.
(Kodály köröndtől 5 perc séta)

 
Kurzus ára

25.000 Ft/hó
/SZÉP kártyát is elfogadunk./


26 alkalom/ alkalmanként 2 óra

A hasonló tanfolyamok ára általában 40-60 ezer Forint, melyek rendszerint csak 1-2 naposak.

Mi ennél többet szeretnénk neked adni!

A három hónap alatt összesen 26-szor fogunk találkozni, tehát lebontva egy alkalom 2885 Ft-ba kerül. Ráadásul egy foglalkozás 2 óra hosszú, tehát az ára 1443 Ft/óra!

Bizonytalan vagy?
Még ne fizesd ki az egész hónapot, csak gyere el az első edzésre 2000 Ft-ért!
 


 
8000 Ft kedvezmény a kurzus árából!

Ha sikerült meggyőznünk, 
a három hónap egyösszegben való kifizetése esetén engedményt adunk neked. Ebben az esetben
a kurzus ára 
 75.000 Ft  HELYETT csak 67.000 Ft!

 + Ajándék

Ha úgy döntesz, hogy szeptembertől Iskolánk kung fu alapedzésein folytatod tovább tanulmányaidat,
50% engedményt
adunk neked az első havi edzésdíjadból.
 
 
Tanulóink mondták:

“Az Öt Elem alkalmazása rendszeresen segít az érzelmi blokkjaimat is feloldani, nem beszélve a fránya kis csomókról a hátamban.”

“Az ilyen órák után mindig pihentetőbb az alvás, már csak ezért is érdemes!"

“Beépült a reggeli rutinomba, minden napomat mozgással kezdem.”

 


 
  PÉNZVISSZAFIZETÉSI
  GARANCIA!


 
Ha ott voltál az első hónap minden foglalkozásán, és mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit ígértünk, visszaadjuk neked a kurzusdíjad 50%-át!


Belekóstolnál a harcművészetek világába?

Jelentkezz párhuzamosan induló, 
hétfő-szerdai kurzusunkra, ahol
teljesen kezdő szinttől
ismerkedhetsz meg a tradicionális távolkeleti harcművészetek legalapvetőbb technikáival, szakkifejezéseivel, és a kapcsolódó edzéselméleti alapokkal.

A két kurzust együtt kedvezményes 39.000.- Ft-os havidíjért megkapod!

Részletekért kattints ide >>>