Egy hely, ahol megalkotjuk önmagunkat.
 
 

Áprilisban nyíló edzőtermünkben két új 3 hónapos kurzust indítunk!Öt Elem egészségfejlesztő kurzus

Képzésünkben a taoista Öt Elem filozófiája kapcsolódik össze a Xing Yi Quan Öt Elem rendszer technikáival, mely nem csupán rendkívüli módon képes regenerálni tested energiapályáit, hanem segít téged a lelki és szellemi önfejlesztésben is. 
A kurzus során elmélyedhetsz az Öt Elem tanában, megismerkedhetsz a Xing Yi Quan Öt Elem mozgásformájával, a hozzá kapcsolódó Qigong alapokkal és légzéstechnikával.
Ezeknek a technikáknak rendszeres gyakorlásával megvalósíthatod tested, érzelmeid és elméd teljes mértékű együttműködését, így kialakítva egy kiegyensúlyozott, egészséges létállapotot. Harcművészet kezdőknek kurzus

Cikinek érzed levetkőzni az öltözőben, nincsen semmi mozgáskordinációd, és az önbizalommal is hadilábon állsz? Mégis titkon ott lóg egy Bruce Lee poszter a szobád falán? Még nem állsz készen elhagyni a komfortzónád?

Harcművészeti alapkurzusunk olyan közeget biztosít számodra, amelyben biztonságban megismerkedhetsz a tradícionális távolkeleti harcművészetek alaptechnikáival. Megtanítjuk neked a helyes bemelegítést, a helyes nyújtástechnikákat, és el is mondjuk, mit miért csinálunk és mi az értelme (+ néhány erőnlétfejlesztő gyakorlatot is belecsempészünk az edzésekbe).  
Ha lelkiismeretesen végigcsinálod a három hónapot, bármelyik harcművészeti iskolába elmehetsz tanulni, nem fogsz szégyenben maradni!

 

Érdekelnek a részletek?

Görgess lejjebb és iratkozz fel, mi pedig hamarosan küldjük a tudnivalókat!